Hribovec - Rihpovec

www.rihpovec.si

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk


2011_11 Novi člani

E-pošta Natisni PDF

 

 

NOVI ČLANI


Dne 16.2.2011 ob  19:00h sem na svet prijokal z imenom: Mark Starič, velik 53 cm in težek 3370g v ljubljanski porodnišnici in tako razveselil
mamico, atija in bratca. Sedaj sem star 10 mesecev in sem navihan falot, obožujem televizijski-glasbeni program: MTV DANCE in se že učim prvih korakov.
Z gorenjske večkrat pridem tudi na Rihpovec k teti in dediju. Včasih se pridružita še bratranec Nejc in sestrična Maja in takrat je šele veselo.
Moja prva beseda je bila: ''ata'', poskušam pa tudi že izgovoriti ''mama''ampak je iz tega prišla beseda ''baba'' in kot vedno nasmejem vse svoje.
Lep pozdrav vsem skupaj
Marko,Tatjana in Aleksander19.6.2011 ob 0:33 uri je na svet pricmerala čebelica Maja Starič velika 49cm in težka 3,2kg. Čeprav je bila tisto noč zelo živahna,
pa sedaj, ko se naje maminega mlekca prespi že celo noč.Pa tudi korenček, brokoli, cvetačo, krompirček, jabolček in banano  ima zelo rada.
Na obisku pri gospe pediatrinji je vedno pohvaljena, da je super punca. Mami in ati sta noro zaljubljena
v njo in imata fotoaparat vedno pri sebi.
Gordana in Brane


Moje ime je Nejc Hrastar. Ponosni mamici in atiju sem se rodil 10. avgusta ob 14. uri in 28 minut. Težak sem bil 3390g in velik 51cm.
Na svet sem prijokal kot živahen črno-dolgolasi fantič.
Ker sem tako simpatičen,me mami Melita in ati Tomaž kličeta kar Nejko. Sedaj sem star tri mesece in rad jem ter pijem mamino mleko.
Zato imam že več kot 7 kg. Vsak dan se odpravim na svež zrak. Sicer v vozičku,a že spoznavam prelepa mesta.Za konec tedna se tudi
rad odpeljem k dediju Ivanu in teti Kseniji. Na igrišču"RIHPOVEC" sem se tudi udeležil kot  najmlajši član vašega kostanjevega piknika.
Presenečeno sem ob ognju spremljal,kako veliko HRIBOVCEV se je sladkalo s kostanjem in moštom.
Lepo pozdravljeni vsi,
Melita in Tomaž

Komentarji (0)
Samo registritrani uporabniki lahko dodajo komentarje!
Zadnjič posodobil Sobota, 19 November 2011 20:25